Despre noi

 

Echipa

 

Suntem o echipă tânără și dinamică, cu o experiență de peste 10 ani în domeniul stomatologic, alcătuită din Dr. Cosma Raluca și Dr. Șerban Ratiu. De la început am fost centrați pe satisfacerea nevoilor clienților prin executarea unor lucrări de înaltă calitate.

 

Misiunea noastră


 

Misiunea noastră constă în asigurarea sănătății pacienților noștri, într-un mediu cât mai destins. De aceea, am investit în aparatură modernă și am creat condiții optime în ceea ce privește desfășurarea serviciior prestate de cabinet. 

 

 

Valorile noastre

 

Siguranță, confort și calitate

 

Ne asigurăm de buna stare a clienților prin prestarea unor servicii de calitate și prin construirea unei relații de încredere cu aceștia. Totodată, siguranța reprezintă un factor primordial în desfășurarea intervențiilor noastre.

 

Loialitate și grijă față de pacienți

 

Suntem centrați pe crearea unor relații de lungă durată cu pacienții, tratându-i în mod special pe fiecare, după nevoile și cerințele acestora. Loialitatea este, de altfel, o calitate pe care o dovedim pacienților noștri prin grija față de buna desfășurare a serviciilor care generează rezultate excelente.

 

 

Certificări

 

Pe lângă competențele de bază în domeniu, se numără și cele de implantologie si radiologie.

 

 

Doctor Serban Ratiu

Doctor Serban Ratiu

Dr. Cosma Raluca

Dr. Cosma Raluca

Dr. Serban Ratiu

Dr. Serban Ratiu

Dr. Cosma Raluca

Dr. Cosma Raluca

Aveți o problemă cu dantura?

Ne găsiți la adresa: Cartierul Mărăști, Str. Calan, nr. 24, Cluj-Napoca.

Sănătatea dumneavoastră este de neprețuit!

Despre noi

Acasa Servicii si preturi Galerie Despre noi Contact